Workshop moodboard maken

Workshop “ontdek je persoonlijke woonstijl”

Wil je graag een andere sfeer in huis toepassen, maar weet je nog niet zo goed welke sfeer? Ga je verhuizen en ben je op zoek naar inspiratie voor je nieuwe woning? Vind je heel veel stijlen mooi en zie je daardoor door de bomen het bos niet meer? Of heb je gewoon zin in een gezellige en creatieve avond? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Wat gaan we doen?

Tijdens deze inspirerende workshop ga je je eigen moodboard maken. Een moodboard is een sfeercollage met plaatjes en materialen die jouw persoonlijke woonstijl weergeeft. Het is een handig hulpmiddel als je keuzes moet maken, gaat verhuizen of als je iets in je huidige interieur wilt veranderen.

Je leert hoe je jouw persoonlijke woonstijl, sfeer en woonwensen kan vertalen naar een beeld. Er is ook ruimte voor het stellen van interieurvragen en je krijgt veel tips en advies.

Je gaat vol inspiratie, met veel ideeën en je eigen moodboard met jouw woonstijl naar huis!

Wat moet je meenemen?

Er zijn verschillende woonbladen, stalen en materialen aanwezig waar je uit kunt kiezen. Heb je zelf een staaltje of een foto die jou inspireert, dan mag je dit natuurlijk ook meenemen.

Praktische info

  • Op 1 maart geef ik een workshop in Pand Zuid (Emmeloord)(vol=vol)
  • De workshops worden in de buurt van Emmeloord gegeven (Parkflat of op een andere locatie)
  • De kosten van de workshop zijn € 25,00 p.p., incl. alle materialen, koffie/thee en wat lekkers
  • De workshop begint om 19.30 uur tot ± 22.00 uur
  • Voor de workshop geldt een minimum aantal deelnemers van drie tot maximaal zes personen. Dit geldt alleen voor de locatie Parkflat.

 

Lijkt het je leuk om een workshop te volgen? Stuur dan een mail naar info@more-than-living.nl. We kunnen ook samen een datum inplannen.

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.