101woonideeen 6

Gisteren is de woonbeurs van start gegaan, het grootste woonevenement van Nederland. Samen met Milou Nieuwenhuis van de blog ‘van het kastje naar de muur’ mocht ik gisteren al een bezoekje brengen aan de woonbeurs. Wat was het een gezellige dag en ik heb natuurlijk mijn ogen uitgekeken. Ik was zo nieuwsgierig naar de huizen van de woonbladen. Ik wist niet waar ik als eerste of laatste moest kijken.

Wat ik dit jaar echt een verrassing vond, is het huis van Karwei. Karwei gaat zich steeds meer richten op het interieur en heeft op de woonbeurs een heel huis ingericht. Erg mooi gedaan! Ariadne At Home is niet helemaal meer mijn stijl, maar ik werd zeker wel geprikkeld in hun mooie huis. Echt elk hoekje is tot in de puntjes gestyled in rustige kleuren. Het huis van 101 woonideeën is licht, kleurig en fris maar er wordt ook gewerkt met stoere elementen zoals koperen buizen. In het huis van vtwonen vieren ze feest, want vtwonen bestaat 50 jaar. Dit is wel te zien aan de feesttent met slingers en alle spreuken die er hangen van de afgelopen 50 jaar. Het huis is ingericht in warme kleuren, het gaf me echt een winters gevoel. Ik heb dit jaar niet echt een favoriet maar eigenlijk in elk huis wel iets wat me aanspreekt, een favoriete ruimte of item. Het was soms lastig om mooie foto’s te maken doordat het natuurlijk best druk is op zo’n dag, maar ik heb van elk huis een kleine selectie gemaakt.

Ik begin bij het huis van 101 woonideeën. Ik denk dat jullie wel zullen begrijpen waarom ik deze foto’s gekozen heb ;). De mooie witte kast viel mij meteen op. Je wordt toch een beetje hebberig van zo’n kast met leuke spullen erin. En het kinderbed….dat wil toch ieder kind wel op zijn kamer. De grijze wand met het HKliving kastje vind ik ook prachtig.

101woonideeen 4

101woonideeen 5

101 woonideeen 3

Persoonlijk vind ik de stand van Combitex altijd erg mooi. Het is deze keer ook weer lekker stoer ingericht met zo’n mooie kleurencombinatie. Helaas heb ik hier zelf weinig geschikte foto’s van kunnen maken.

Combitex

Ook dit jaar is er weer veel groen te zien op de woonbeurs, maar dan net even iets anders! Kijk maar met me mee!

Six and Sons

Six and Sons

 Ariadneathome6

Ariadne At Home

Karwei7 (2)

Karwei

Karwei2

Karwei

Ariadneathome 10

Ariadne At Home

Vandaag of morgen volgen er nog meer foto’s van de Woonbeurs!

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.