WERKWIJZE

 Ieder interieurontwerp is anders, maar de fases die we doorlopen om tot een persoonlijk interieur te komen zijn hetzelfde.

01.

KENNISMAKING

 

Tijdens het eerste gesprek kunnen we echt even kennismaken met elkaar. We bespreken je woonwensen en wat ik voor jullie kan betekenen. Ik ga je heel veel vragen stellen zodat ik precies weet welke sfeer je straks wilt proeven in je eigen huis en wat jij/jullie belangrijk vinden. Na het kennismakingsgesprek inventariseer ik alle woonwensen en zal ik binnen drie werkdagen een offerte op maat mailen. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Tijdens het gesprek zullen er in overleg foto’s gemaakt worden van de ruimte. Als je akkoord gaat met de offerte, ga ik aan de slag met de schetsen van het indelingsontwerp en/of een concept van het moodboard.

 

02.

EVALUATIE

Na ongeveer 2 weken maken we een afspraak om het moodboard en/of de schetsontwerpen te bespreken.

Op het moodboard zal alvast een duidelijke sfeer en kleurenpalet te zien zijn. Op deze manier kunnen we samen bekijken of ik op de goede weg zit. Ik maak 2 à 3 schetsontwerpen en geef mijn visie hierop tijdens het evaluatie gesprek. We zullen alle ontwerpen samen goed doornemen, zodat er een goede keus gemaakt kan worden.

03.

ONTWERP

Als jullie tevreden zijn met mijn voorstel en er is een keuze gemaakt tussen de verschillende indelingen, ga ik de rest van het ontwerp tot in detail uitwerken. In deze fase ga ik aan de slag met de verschillende onderdelen die jij gekozen hebt. Dit kan een moodboard zijn, een indelingsontwerp, een kleuradvies, materialenplan, verlichtingsplan of een meubel & accessoiresplan.

Afhankelijk van de grootte van de opdracht kom ik ongeveer na 3 weken weer langs voor de eindpresentatie.

04.

EINDPRESENTATIE

En dan is het zover, de eindpresentatie van het interieurontwerp. Dit is natuurlijk de leukste fase!

We bespreken het hele plan en alle onderdelen die jij gekozen hebt. Je ontvangt het interieurontwerp inclusief mijn visie, advies en staaltjes in een boek van A3-formaat. 

05.

EN DAARNA…?

Je kunt na de eindpresentatie zelf met je interieur aan de slag gaan! Het interieurontwerp is een mooi naslagwerk die je er steeds bij kan pakken als je bezig gaat met de uitvoering van het plan.

In overleg kan ik ook bepaalde meubels en accessoires voor je aankopen. Door de samenwerkingen met verschillende bedrijven kan ik je helpen met de uitvoering van je plan.

Je kunt ook nog kiezen voor een complete metamorfose. Ik kom dan bij je langs om je interieur tot in de puntjes af te stylen!

“Iedereen is anders, daarom is elk ontwerp persoonlijk en uniek “

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.