Verjaardag Esmee blog

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste blogpost schreef. April was een gezellige drukke maand, met veel verjaardagen en feestjes. Verder hebben we voor de tweede keer de avondvierdaagse gelopen met Sebas en onze kleine meid is alweer 4 jaar geworden.

Ondertussen ben ik in huis ook lekker bezig met veranderen. Het begon vanaf maart al wat te kriebelen… In het voorjaar en in de zomer heb ik altijd wat meer behoefte aan kleur in huis. Het was dus weer tijd voor een kleurtje op de muur! Dit was VOOR de verandering in de woonkamer…

home morethanliving 1

woonkamer winter 2

woonkamer winter 6

En dit is NA de verandering…

muur geverfd more than living woonkamer muur geverfd

muur geverfd

Ik ben nu heel blij met deze verandering, ik weet niet voor hoelang ;). Dit zijn mijn instagram foto’s (morethanliving_nl). Volgende week ga ik weer even met mijn spiegelreflex camera “oefenen”, dus dan kunnen jullie nog meer foto’s verwachten. En ik mag volgende week iets leuks weggeven… Fijn weekend alvast!

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.