poster live
Overal in het interieur zien we de mooiste spreuken terug komen. Ik ben er zelf ook gek op, het is dan ook niet zo gek dat ik ze ook in mijn webshop verkoop. Mijn favoriete spreukenbordje van East of India is te zien in mijn eerdere post met de mooie tekst “Enjoy the little things in life because one day you will look back and realise they were the big things”.
Al een aantal keren gespot op internet en in VTwonen, de mooie posters en kaarten van Paqhuis. Met trots kan ik jullie vertellen dat onderstaande posters nu ook bij ons te bestellen zijn en natuurlijk zit er ook een poster tussen met mijn favoriete tekst.
Poster enjoy

PAQHUIS is een initiatief van Karlijn de Jong en Femke Brooks. Twee vriendinnen die hun creatieve ideeën graag realiseren. Door hun liefde voor grafische vormgeving en lifestyle producten kwamen ze op het idee een webshop te starten. Naast de mooie posters van Karlijn en Femke hebben we ook deze mooie kaarten nieuw in ons assortiment. Lieve kaartjes om op te sturen, voor in een fotolijstje of plak ze ergens vast met een masking tape zoals ik hieronder gedaan heb.

IMG_5266
En om mee af te sluiten… Wat vinden jullie van deze spreuk? “A smile is the prettiest thing you can wear”?
 Canvas

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.