PROJECTEN

 More Than Living heeft al veel mooie projecten mogen realiseren.

Hieronder vind je een greep uit de gerealiseerde interieur projecten en projecten die op dit moment lopen. Van een mondeling interieuradvies tot een totaal interieurontwerp.

 

"Wat héb ik genoten tijdens het mondeling advies. Ik ben helemaal in de mood om dingen te gaan aanpakken. Ik vond het heel prettig werken met jou. Je beweegt mee, neemt de tijd goed na te denken en blijft respectvol en voorzichtig in hoe je jouw mening verwoord. Ik geniet na!"

Leah

"Wij hadden Cindy ingeschakeld voor een interieurontwerp voor de woonkamer, omdat we twijfels hadden over onze eigen ideeën. Met Cindy vervolgens een fijn gesprek gehad, ze luisterde goed naar onze wensen en dacht goed mee. Wij hadden echt een match! Het ontwerp dat ze daarna had uitgewerkt was gelijk helemaal naar ons zin. Vervolgens aan de slag gegaan en wij zijn nu helemaal blij met onze woonkamer! Dank je Cindy! 👍👌"

Richard & Mona

"Toen ik s'ochtends de woonkamer weer instapte was ik weer onder de indruk, zo mooi!! We zijn er zo blij mee met hoe Cindy de woonkamer bij ons heeft ingericht, echt top! Heel erg bedankt."

Maaike Goudbeek

" We hebben ons huis laten stylen door Cindy! De communicatie was super, we konden regelmatig met vragen of veranderingen komen! Er werd echt naar ons geluisterd wat wij belangrijk en mooi vinden. De stylingsdag was echt super, zo mooi en zo gedetailleerd te werk gegaan. Vanuit ons alleen maar lof en liefde! We zijn super blij met ons ‘nieuwe’ huis, elke dag weer een feestje!!"

Fam. Bottenberg

Benieuwd wat More Than Living voor jou kan betekenen?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.