Mondeling Interieuradvies

Mondeling Interieuradvies

Mondeling Interieuradvies – Noordoostpolder

Bij de bewoners van een boerderij in Tollebeek heeft More Than Living een Mondeling Interieur & Stylingsadvies gegeven. Ik mocht meedenken over de indeling in de woonkamer, advies geven in meubels, woonaccessoires, kleur en sfeer voor de woonkamer en de eethoek. De wens van de bewoners was een knus, gezellig en een tikkeltje stoer interieur. Door middel van (dichte) opbergmeubels hebben we meer rust gecreëerd in het interieur. Naast het Mondeling Advies heb ik een moodboard gemaakt. Het moodboard dient als leidraad voor het kiezen van kleuren, meubels en woonaccessoires.

Je ziet hier een kleine impressie van de kleuren en de sfeer.

Mondeling Interieuradvies

Mondeling Interieuradvies

Mondeling Interieur- & Stylingadvies – Noordoostpolder

In 2016 heb ik een mondeling interieur- & stylingadvies gegeven aan de bewoners van een mooi verbouwde boerderij in Luttelgeest. De basis was al helemaal goed, de boerderij was namelijk net helemaal verbouwd. Het ging de bewoners vooral om de sfeer en de finishing touch.

Er is een moodboard gemaakt en van daaruit heeft More Than Living advies gegeven in meubels, woonaccessoires, kleur en raamdecoratie. De wens van de bewoners was een licht en fris interieur. In de woonkamer wilden ze graag een aparte plek voor de kinderen. Een aparte speelhoek en een tafel waar aan geknutseld kan worden en huiswerk gemaakt kan worden. In de keuken zijn rieten barkrukken toegevoegd voor extra zitplekken.

Je ziet hier een kleine impressie van het interieuradvies.

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.