Mondeling Interieuradvies

Mondeling Interieuradvies

Mondeling Interieuradvies

Bij de bewoners van een boerderij in Tollebeek heeft More Than Living een Mondeling Interieuradvies gegeven. More Than Living mocht meedenken over de indeling, advies geven in de meubels, woonaccessoires, kleuren en sfeer. De wens van de bewoners was een knus, gezellig en een tikkeltje stoer interieur met meer kleur en rust. In de woonkamer is de witte wand achter de bank donkergroen geworden en in de eetkamer zijn ook bijna alle wanden in een lichtere tint groen geverfd. Het moodboard wat gemaakt is, dient als leidraad voor het kiezen van kleuren, meubels en woonaccessoires. 

Je ziet hier een kleine impressie van de kleuren en de sfeer.

Mondeling interieuradvies

Mondeling interieuradvies

Mondeling Interieur- & Stylingadvies

More Than Living heeft een mondeling Interieur & Stylingadvies gegeven aan de bewoners van een mooi huis in Emmeloord. Naast het mondeling interieuradvies is er een moodboard gemaakt. De wens van de bewoners was een knusse en gezellige zithoek met een mooie warme kleur op de wanden. Daarnaast heeft More Than Living advies gegeven in meubels, woonaccessoires en kleuren.

Het moodboard dient als leidraad voor het kiezen van kleuren, de sfeer, meubels & woonaccessoires. In het interieuradvies is groen toegevoegd als basiskleur okergeel als detailkleur.

Je ziet hier een kleine impressie van het Interieuradvies

Mondeling Interieuradvies

Mondeling Interieuradvies

Mondeling Interieur- & Stylingadvies

In 2016 heb ik een mondeling interieur- & stylingadvies gegeven aan de bewoners van deze mooi verbouwde boerderij. De basis was al helemaal goed, want de boerderij was net helemaal verbouwd. Het ging de bewoners vooral om de sfeer en de finishing touch.

Er is een moodboard gemaakt en van daaruit heeft More Than Living advies gegeven in meubels, woonaccessoires en raamdecoratie. De wens van de bewoners was een licht en fris interieur. In de woonkamer wilden ze graag een aparte plek voor de kinderen. Een aparte speelhoek en een tafel waar aan geknutseld kan worden en huiswerk gemaakt kan worden. In de keuken zijn barkrukken toegevoegd voor extra zitplekken.

Je ziet hier een kleine impressie van het interieuradvies.

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.