Interieurontwerp

Interieurontwerp

Interieurontwerp – Emmeloord

Voor de bewoners van een twee-onder-een-kapwoning in Emmeloord heeft More Than Living een interieurontwerp gemaakt voor de woonkamer. Na een oriënterend gesprek is er voor de woonkamer een indelingsontwerp gemaakt, een kleur- en materialenadvies, een meubel- en woonaccessoireplan en een verlichtingsplan. De wens van de bewoners was een licht, fris en rustig interieur met o.a. een fijne zithoek met voldoende zitplekken.

Daarna heeft More Than Living voor de hal een Mondeling Interieur & Stylingsadvies gegeven. De stijl van de woonkamer is doorgevoerd in de hal.

Je ziet hiernaast een kleine impressie van het interieurontwerp.

Interieurontwerp

Interieurontwerp

Interieurontwerp – Noordoostpolder

In eerste instantie heeft More Than Living een Mondeling Interieur & Stylingsadvies gegeven in een vrijstaande woning in Bant. Tijdens het Mondeling Interieuradvies hebben de bewoners gevraagd of ik een aantal onderdelen op papier uit wilde werken. Ik heb een indelingsontwerp gemaakt, een meubel- en accessoireplan en een kleur- en materialenadvies voor de zitkamer en de eetkamer.

Je ziet hier een kleine impressie van het interieurontwerp.

Interieurontwerp

Interieurontwerp

Interieurontwerp & Mondeling interieuradvies – Emmeloord

Voor de bewoners van een vrijstaand huis in Emmeloord maakte More Than Living een compleet interieurontwerp. De wens van de bewoners was een licht, rustig, warm en een tikkeltje stoer interieur. Voor deze woning maakte ik een interieurontwerp voor de gehele benedenverdieping. Een moodboard, indelingsontwerp, meubel- & accessoireplan, kleur & materialenadvies en een verlichtingsplan komen aan de orde in dit ontwerp.

Voor de muren in de woonkamer is gekozen voor een mooie lichtgrijze kleur. Voor een ander gedeelte in de woonkamer en in de keuken is gekozen voor de kleur Sea Green van VTwonen.

Voor de bovenverdieping en de andere ruimtes in de woning heeft More Than Living een Mondeling Interieur & Stylingsadvies gegeven.

Je ziet hier een kleine impressie van het interieurontwerp.

Interieurontwerp

Interieurontwerp

Interieurontwerp

Voor de bewoners van een woning in Harderwijk heeft More Than Living een interieurontwerp gemaakt. Het interieurontwerp bestaat uit een moodboard, een indelingsontwerp, een meubel- & accessoireplan en een kleur- & materiaaladvies. De wens van de bewoners was rust en overzicht in huis, genoeg opbergmogelijkheden voor kinderspeelgoed, pastel kleuren, (stand)sfeer, zachte stoffen en licht hout. Een rustig en licht interieur, maar wel met een stoere touch.

De rechthoekige tafel heeft plaatsgemaakt voor een ronde tafel met verschillende stoelen eromheen. Daarnaast is er een voorstel gedaan voor een nieuwe knutsel/speelplek met meer opbergruimte en een nieuwe zithoek.

Je ziet hier een kleine impressie van het interieurontwerp.

Interieurontwerp

Interieurontwerp

Interieurontwerp

Je ziet hier een kleine impressie van een interieurontwerp die ik maakte voor een slaapkamer. Een 2D indelingsontwerp, kleur- en materialenadvies, meubel- en accessoireplan, verlichting, 3D tekening en een wandaanzicht komen aan de orde in dit interieurontwerp.

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.