Interieurontwerp

Interieurontwerp

Interieurontwerp – Emmeloord

Voor de bewoners van een twee-onder-een-kapwoning in Emmeloord heeft More Than Living een interieurontwerp gemaakt voor de woonkamer. Na een oriënterend gesprek is er voor de woonkamer een indelingsontwerp gemaakt, een kleur- en materialenadvies, een meubel- en woonaccessoireplan en een verlichtingsplan. De wens van de bewoners was een licht, fris en rustig interieur met o.a. een fijne zithoek met voldoende zitplekken.

Daarna heeft More Than Living voor de hal een Mondeling Interieur & Stylingsadvies gegeven. De stijl van de woonkamer is doorgevoerd in de hal.

Je ziet hiernaast een kleine impressie van het interieurontwerp.

Mondeling Interieuradvies

Mondeling Interieuradvies

Mondeling Interieuradvies – Noordoostpolder

Bij de bewoners van een boerderij in Tollebeek heeft More Than Living een Mondeling Interieur & Stylingsadvies gegeven. Ik mocht meedenken over de indeling in de woonkamer, advies geven in meubels, woonaccessoires, kleur en sfeer voor de woonkamer en de eethoek. De wens van de bewoners was een knus, gezellig en een tikkeltje stoer interieur. Door middel van (dichte) opbergmeubels hebben we meer rust gecreëerd in het interieur. Naast het Mondeling Advies heb ik een moodboard gemaakt. Het moodboard dient als leidraad voor het kiezen van kleuren, meubels en woonaccessoires.

Je ziet hier een kleine impressie van de kleuren en de sfeer.

Interieurontwerp

Interieurontwerp

Interieurontwerp – Noordoostpolder

In eerste instantie heeft More Than Living een Mondeling Interieur & Stylingsadvies gegeven in een vrijstaande woning in Bant. Tijdens het Mondeling Interieuradvies hebben de bewoners gevraagd of ik een aantal onderdelen op papier uit wilde werken. Ik heb een indelingsontwerp gemaakt, een meubel- en accessoireplan en een kleur- en materialenadvies voor de zitkamer en de eetkamer.

Je ziet hier een kleine impressie van het interieurontwerp.

Interieuradvies

Interieuradvies

Interieuradvies – Emmeloord

Voor de bewoners van een vrijstaande woning in Emmeloord heeft More Than Living een interieuradvies gemaakt. Een moodboard, meubel- & accessoireplan, kleur & raamdecoratieadvies en een verlichtingsplan komen aan de orde in het interieuradvies. De indeling hebben we mondeling besproken, omdat deze min of meer al vast stond. De wens van de bewoners was een rustig, opgeruimd en persoonlijk interieur met een knutseltafel, opbergruimte, een knusse zithoek en een grotere eettafel.

Je ziet hier een kleine impressie van het interieuradvies.

Interieurontwerp

Interieurontwerp

Interieurontwerp & Mondeling interieuradvies – Emmeloord

Voor de bewoners van een vrijstaand huis in Emmeloord maakte More Than Living een compleet interieurontwerp. De wens van de bewoners was een licht, rustig, warm en een tikkeltje stoer interieur. Voor deze woning maakte ik een interieurontwerp voor de gehele benedenverdieping. Een moodboard, indelingsontwerp, meubel- & accessoireplan, kleur & materialenadvies en een verlichtingsplan komen aan de orde in dit ontwerp.

Voor de muren in de woonkamer is gekozen voor een mooie lichtgrijze kleur. Voor een ander gedeelte in de woonkamer en in de keuken is gekozen voor de kleur Sea Green van VTwonen.

Voor de bovenverdieping en de andere ruimtes in de woning heeft More Than Living een Mondeling Interieur & Stylingsadvies gegeven.

Je ziet hier een kleine impressie van het interieurontwerp.

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.