Interieurontwerp

Interieurontwerp

Interieurontwerp

Voor de bewoners van een twee-onder-een-kapwoning in Emmeloord heeft More Than Living een interieuradvies op maat gegeven voor de woonkamer en de hal. Na een oriënterend gesprek is er voor de woonkamer een indelingsplan gemaakt met meerdere schetsen en een definitief ontwerp, een kleuradvies, een meubel- en woonaccessoireplan en een basis verlichtingsplan. De wens van de bewoners was een licht, fris en rustig interieur met o.a. een fijne zithoek met voldoende zitplekken.

Voor de hal heeft More Than Living een mondeling Kleur & Interieuradvies gegeven.

Je ziet hier een kleine impressie van het interieurontwerp.

Mondeling Interieuradvies

Mondeling Interieuradvies

Mondeling Interieuradvies

Bij de bewoners van een boerderij in Tollebeek heeft More Than Living een Mondeling Interieuradvies gegeven. More Than Living mocht meedenken over de indeling, advies geven in de meubels, woonaccessoires, kleuren en sfeer. De wens van de bewoners was een knus, gezellig en een tikkeltje stoer interieur met meer kleur en rust. In de woonkamer is de witte wand achter de bank donkergroen geworden en in de eetkamer zijn ook bijna alle wanden in een lichtere tint groen geverfd. Het moodboard wat gemaakt is, dient als leidraad voor het kiezen van kleuren, meubels en woonaccessoires. 

Je ziet hier een kleine impressie van de kleuren en de sfeer.

Interieurontwerp

Interieurontwerp

Interieurontwerp

In eerste instantie heeft More Than Living een mondeling interieuradvies gegeven in deze vrijstaande woning in Bant. Tijdens het mondeling interieur advies hebben de bewoners gevraagd om toch wat dingen op papier te zetten. More Than Living heeft eerst meerdere indelingsschetsen en een definitief ontwerp gemaakt voor de zithoek en de eetkamer. Daarnaast heeft More Than Living advies gegeven in meubels, woonaccessoires, kleuren en styling.

Je ziet hier een kleine impressie van het interieurontwerp.

Interieuradvies

Interieuradvies

Interieuradvies

Voor de bewoners van een boerderij in Nagele heeft More Than Living een interieuradvies gemaakt. Een moodboard, meubel- & accessoireplan, kleur & raamdecoratieadvies en een basis verlichtingsplan komen aan de orde in het interieuradvies. De indeling hebben we mondeling besproken, omdat deze eigenlijk al vast stond. De wens van de bewoners was een rustig, opgeruimd en persoonlijk interieur met een knutseltafel, opbergruimte, een knusse zithoek en een grotere eettafel.

Je ziet hier een kleine impressie van het interieuradvies.

Mondeling interieuradvies

Mondeling interieuradvies

Mondeling Interieur- & Stylingadvies

More Than Living heeft een mondeling Interieur & Stylingadvies gegeven aan de bewoners van een mooi huis in Emmeloord. Naast het mondeling interieuradvies is er een moodboard gemaakt. De wens van de bewoners was een knusse en gezellige zithoek met een mooie warme kleur op de wanden. Daarnaast heeft More Than Living advies gegeven in meubels, woonaccessoires en kleuren.

Het moodboard dient als leidraad voor het kiezen van kleuren, de sfeer, meubels & woonaccessoires. In het interieuradvies is groen toegevoegd als basiskleur okergeel als detailkleur.

Je ziet hier een kleine impressie van het Interieuradvies

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.