picture love; elisabeth heier

Foto Elisabeth Heier

Picture *LOVE* is bedoeld om een liefde voor een bepaalde (interieur) foto te delen met anderen. Picture *Love* is een geweldig initiatief van Coos-je (Stephanie). Mijn eerste Picture *Love* is een foto van Elisabeth Heier die ik tegen kwam op de inspirerende blog van Oui Oui Studio. Ik was meteen verliefd op het interieur. Zo mooi, het frisse wit in combinatie met het hout, riet, een warme plaid, een beetje grijs en het zwart van de open haard. En dan die hoge ramen….echt prachtig!

Wil je ook meedoen aan Picture Love stuur dan even een mailtje naar stephaniekoster65@gmail.com Op dit moment doen de volgende bloggers mee met Picture*LOVE* Stephanie, Miranda, Antine, Conny, Anneke, Gerdien, Rosemarie, Marit, Wendy en Chris In deze gezellige tijd vind ik het leuk om een cadeautje weg te geven, hou mijn blog in de gaten als je mee wilt doen aan mijn Give-Away;).

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.