Even voorstellen…

De persoon achter More Than Living ben ik, Cindy Keur-Rijckenberg, getrouwd met Thomas en moeder van Sebas & Esmee. In 2011 heb ik mijn droom waargemaakt, van mijn passie mijn werk gemaakt en zo is More Than Living ontstaan. Mijn avontuur begon met een webwinkel en een winkel (aan huis) en af en toe gaf ik een stylingadvies bij mensen thuis. Op een gegeven moment merkte ik dat ik graag meer interieuradvies wilde geven, dus heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om me volledig te richten op het geven van interieuradvies & styling. In 2008 had ik al eens een (thuis)cursus interieurstyling gevolgd, maar ik merkte dat ik me graag nog meer wilde verdiepen in het vak dus besloot ik om me in te schrijven voor de vakopleiding interieurontwerper. Daarna volgde nog een vakopleiding voor interieurstylist.

Ik word er echt blij van om mensen te voorzien van tips en interieuradvies, of het nu gaat om de juiste lamp boven een eettafel of het geven van advies bij het creëren van een fijne plek om te leven. Kleine veranderingen maken vaak al zo’n verschil!

Mijn passie voor interieur, styling en fotografie komen samen op mijn blog. Hier kan ik mijn verhaal en mijn foto’s delen van alles wat ik interessant vind en tegen kom op interieurgebied. Soms zijn het foto’s van mijn eigen huis, een andere keer foto’s van een interieurevent of een leuke winkel.

Liefs Cindy

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.