Even voorstellen…

De persoon achter More Than Living ben ik, Cindy Keur-Rijckenberg, getrouwd met Thomas en moeder van Sebas & Esmee. In 2011 heb ik mijn droom waargemaakt, van mijn passie mijn werk gemaakt en zo is More Than Living ontstaan. Mijn avontuur is begonnen met een webwinkel en een winkel aan huis waar ik diverse woonaccessoires verkocht. Na 5 jaar de winkel met veel plezier te hebben gerund, heb ik de keuze gemaakt om me volledig te gaan richten op het geven van interieuradvies. Af en toe gaf ik al wel eens een stylingadvies bij mensen thuis of in de winkel, dit wilde ik graag nog vaker doen! Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van interieur en fotografie, o.a. de vakopleidingen Interieurontwerper en Interieurstylist. In de afgelopen jaren heb ik al veel mooie opdrachten mogen uitvoeren.

Ik word er blij van om mensen te voorzien van tips en advies, of het nu gaat om de juiste lamp boven een eettafel of het geven van advies bij het creëren van een fijne plek om te wonen of te werken. Kleine veranderingen maken vaak al zo’n verschil!

Waar ik ook blij van word is een mooie bos bloemen, een lekker bakje koffie, het eerste voorjaarszonnetje en een dagje strand met mijn gezin.

Interieurblog en Instagram

In 2013 ben ik begonnen met mijn interieurblog en mijn instagram account. Mijn passie voor interieur, styling en fotografie komen hier samen. Op mijn blog en op instagram deel ik mijn verhaal en foto’s van alles wat ik tegen kom en interessant vind op het gebied van interieur. Soms zijn het foto’s van mijn eigen huis, een andere keer zijn het foto’s van een woonevent of een leuke woonwinkel.

Liefs Cindy

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.