Even voorstellen…

De persoon achter More Than Living ben ik, Cindy Keur-Rijckenberg, getrouwd met Thomas en moeder van Sebas & Esmee. In 2011 heb ik mijn droom waargemaakt, van mijn passie mijn werk gemaakt en zo is More Than Living ontstaan. Mijn avontuur begon met een webwinkel en een winkel aan huis en af en toe gaf ik stylingadvies bij mensen thuis. Op een gegeven moment wilde ik graag meer interieuradvies geven en heb ik een keus gemaakt. Inmiddels heb ik de opleiding interieurontwerper met succes afgerond en richt ik mij volledig op het geven van interieuradvies & styling.  

In de interieurstudio (naast ons huis) geef ik de workshops “moodboard maken”. Daarnaast kom ik graag bij de mensen thuis voor een interieuradvies. Deze combinatie vind ik erg leuk! Ik word er blij van om mensen te voorzien van tips en advies, of het nu gaat om de juiste lamp boven een eettafel of het geven van advies bij het creëren van een fijne plek om te leven. Kleine veranderingen maken vaak al zo’n verschil!

Mijn passie voor interieur, styling en fotografie komen samen op mijn blog. Hier kan ik mijn verhaal en mijn foto’s delen van alles wat ik interessant vind en tegen kom op interieurgebied. Soms zijn het foto’s van mijn eigen huis, een andere keer zijn het foto’s van een interieurevent of een leuke winkel.

Liefs Cindy