EVEN VOORSTELLEN…

 Het gezicht achter More Than Living ben ik,  Cindy Keur-Rijckenberg!

Hi, It’s me!

Samen met mijn man (Thomas) en onze kinderen (Sebas & Esmee) woon ik op een boerderij in de Noordoostpolder. Na 5 jaar een webwinkel en winkel aan huis te hebben gerund, werk ik sinds 2016 met veel plezier als interieurontwerper en stylist.

Na diverse opleidingen op het gebied van interieur te hebben gevolgd, o.a. de vakopleiding Interieurontwerper en Interieurstylist, heb ik al veel mensen mogen helpen met hun interieur. Mijn missie is om een interieur te ontwerpen wat echt bij iemand past, waar ze blij van worden. Dat kan soms ook al met een hele kleine aanpassing zoals een andere kleur op de wand. Ik word er heel blij van om mee te denken met mijn klant, me in te leven en zo stapje voor stapje een mooi en fijn interieur te creëren. Sommige mensen vinden het fijn als ik alles uit handen neem en sommige mensen vinden het juist fijn als ze betrokken worden bij het creatieve proces. Het is elke keer weer zo leuk als alle puzzelstukjes op hun plaats vallen en je alle materialen, kleuren, de sfeer, meubels e.d. bij elkaar ziet.

We beginnen bij een interieurontwerp altijd met een kennismakingsgesprek en het doorspreken van de persoonlijke woonwensen. Deze woonwensen zal ik daarna vertalen naar een mooi interieurontwerp. Rust, balans, eenheid en een fijne sfeer vind ik belangrijk in een interieur en dit zal je ook in mijn ontwerpen terug zien.

Ben jij benieuwd wat ik voor jouw interieur kan betekenen? Stuur me gerust een mailtje. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

CONTACT

Waar ik nog meer blij van word?

Naast leuke dingen doen met mijn gezin, kan ik enorm genieten van een heerlijke lange stranddag, een kopje koffie in het zonnetje en een wandeling in het bos. Fotograferen is ook een hobby van mij. En dan vooral natuurlijk de interieurfotografie, maar ook foto’s maken van de kinderen en de natuur vind ik erg leuk om te doen.

Liefs Cindy

Contact

  • Info@more-than-living.nl
  • T. 06 22440161 

 

In de media

  • RTL Wooninspiraties
  • Binnenkijker in de Margriet

 

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.