MTL winkel

De open dag van afgelopen zaterdag was een groot succes. Het was een hele gezellige dag met zoveel enthousiaste mensen! We hebben nu alweer zin in de volgende keer… Doordat ik in de winter lekker bezig ben geweest met de winkel en de webwinkel, ben ik in ons eigen huis niet zo veel aan het veranderen geweest. Terwijl ik toch zeker nog wel tien projecten op mijn lijstje heb staan, als het er niet meer zijn:).

Het begint nu toch wel wat te kriebelen, maar waar te beginnen… Eerst de kast in de woonkamer verven of eindelijk de boekenkast van fruitkistjes maken of een mooie fotocollage maken…. Ik geloof dat ik eerst maar begin met een klein projectje in mijn dochter haar kamer. Van de week heb ik de schattige papieren huisjes van Studio Ditte binnen gekregen, waar ik iets leuks mee wil gaan doen. Wordt vervolgd….

papieren huisje Studio Ditte

 Foto via Studio Ditte

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.