noordwijk2

Vorige week zaterdag en zondag ben ik samen met drie vriendinnen naar Noordwijk aan Zee geweest. Wat is dat toch een fijne plek om naar toe te gaan. Ik heb mijn fotocamera thuis gelaten omdat ik een beetje bang was dat de meiden gek van me zouden worden ;), maar via mijn telefoon heb ik een aantal sfeerfoto’s kunnen maken. Ik zou graag twee leuke tips met je willen delen.

Via Instagram kreeg ik van iemand de tip om bij Dansk Design langs te gaan. In de bomstraat vind je deze mooie winkel met Deense mode en woonaccessoires. Een winkel waar je hebberig van wordt…

noordwijk3_thumb[2]

Op zondag hebben we een bezoekje gebracht aan Lodge Noordwijk. Lodge Noordwijk is een popup restaurant (op de locatie van Branding Beach club) en is geopend van half oktober t/m 12 maart. Lodge Noordwijk stond hoog op mijn lijstje om een keer te bezoeken in de winter en het was zeker de moeite waard. Het was nu te druk om binnen te zitten, maar ik zag mezelf daar al helemaal zitten met een drankje en lekkere hapjes ;). Als het straks nog wat kouder wordt kun je ook nog prima buiten zitten, er liggen genoeg dekens om je warm te houden. We hebben hier genoten van warme chocolademelk met cheesecake.

Lodge Noordwijk 1

noordwijk2

noordwijk 5

Op de website van Lodge Noordwijk en Branding Beach Club kun je nog meer sfeer proeven.

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.