Visitekaartje

Zoals je misschien al gezien hebt, heeft ook mijn blog een nieuwe uitstraling gekregen. Nu mijn website verandert is, kon mijn blog natuurlijk niet achterblijven. Angelina van Eunoia Studio heeft mij geholpen met de veranderingen op mijn blog. De visitekaartjes zijn inmiddels ook gedrukt. Ik ben super blij met de nieuwe uitstraling van More Than Living.

Alvast een sneak peak van mijn werkplekje. Binnenkort meer foto’s van ons huis.

Werkplekje

 Dan heb ik nog een leuk nieuwtje… Mijn blog staat namelijk tussen de leukste woonblogs op Showhome! Hoe leuk is dat?! Mocht je Showhome nog niet kennen, het is de moeite waard om eens een kijkje te nemen op deze mooie website. Je vindt hier o.a. woontips, binnenkijkers, woonblogs en nog veel meer inspiratie!

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.