Super blij ben ik met onze nieuwe posters in huis. Wat ik zo leuk vind aan nieuwe posters en fotolijsten is dat je direct een ander sfeertje of hoekje kan creëren in huis.

Al zolang ik me kan herinneren heb ik posters in huis hangen. Het begon eigenlijk met foto’s, overal in mijn kamer hingen en stonden foto’s. De kaartjes van Anne Geddes had ik ook een periode aan de muur hangen. Kennen jullie deze kaarten nog? Toen wij gingen samenwonen, was ik gek op posters met bloemen (en op onze paarse muur, ja echt waar haha). In mijn zwart-wit periode had ik veel posters en kaarten met spreuken erop en in Esmee haar (peuter)kamer kon ik helemaal losgaan met posters in pasteltintjes. Zo leuk om te zien hoe dat elke keer weer verandert.

Op dit moment vind ik het leuk om te combineren, een kaartje met een mooie tekst, een familiefoto in een lijst, een mooie landschapsfoto of een afbeelding van een mens of gezicht. De afgelopen week heb ik verschillende hoekjes gestyled met de posters van Posterstore. En het leuke is dat jij vier posters kan winnen!! Onderaan deze blogpost staat wat je hiervoor moet doen.

Je kunt met de posters verschillende collages maken. Op de website van Posterstore staat nog veel meer inspiratie hoe je de posters op kunt hangen.

Door andere kleuren en accessoires toe te voegen, creëer je snel een ander sfeertje in je woonkamer” .

Wat kun je winnen?

De winnaar mag vier posters uitzoeken bij Posterstore (van max. 50x 70 cm m.u.v. Selection posters). Je hebt keuze uit heel veel mooie posters, dus dat wordt nog lastig kiezen ?.  Volg Posterstore en More Than Living op Instragram en/of Facebook, laat een berichtje achter onder de post en wie weet heb jij straks vier hele mooie posters in huis hangen. De winnaar wordt woensdag 29 mei bekend gemaakt.

Wat als je niet wint?

Ook als je niet gewonnen hebt, hebben we een hele leuke actie voor je! Met deze speciale kortingcode morethanliving30 krijg je 30% korting op de mooie posters van Posterstore (m.u.v. Selection posters). Let op, deze code is geldig t/m 1 juni.

Liefs Cindy

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.