In januari en september begint het bij mij altijd te kriebelen, dan wil ik dingen in huis veranderen, de styling wordt dan vaak omgegooid en ik voeg andere kleuren toe. Rond deze maanden kijk ik ook naar mijn bedrijf. Hoe het gaat, wat mijn doelen zijn voor dat jaar en of ik nog iets wil veranderen of kan verbeteren. Natuurlijk verander ik niet elk jaar mijn logo, maar dit jaar begin ik wel met een nieuw logo en een kleine verandering in mijn huisstijl.

Een jaar geleden was ik al aan het twijfelen over mijn logo. Op dat moment was ik ook druk met andere dingen bezig, dus mijn hoofd stond er niet zo naar om er goed over na te denken. Een maand geleden wist ik wel wat ik wilde en heb ik Angelina van Eunoiastudio een mail gestuurd. Angelina heeft mijn vorige logo ook gemaakt en deze keer heeft ze naast mijn logo ook een brandguide voor More Than Living gemaakt.

Mijn wens was een minimalistisch logo wat overal goed bij past, het liefst met een grafisch element en dit is mijn logo geworden. Ik ben er heel erg blij mee! Naast het zwart wit logo kan ik het groene logo gebruiken. Deze kleur groen komt ook weer terug in mijn huisstijl.

Daarnaast ben ik de laatste tijd weer druk bezig geweest met mijn website, neem gerust een kijkje ;).

Liefs Cindy

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.