IMG_2551-001

Via Instagram van Lisanne van der Klift kwam ik hele leuke lampionnen/lampegietjes tegen. Lisanne heeft speciaal voor de Lampegietersavond in Veenendaal deze lampegietjes gemaakt. Op haar blog staat een DIY van de lampionnen, maar als je zelf geen puf hebt om aan de gang te gaan, kun je de lampionnen ook kopen via haar “nieuwe” shop.

Lampionnen Lisanne van der Klift

Ik vond ze meteen geweldig, vooral door het patroon dat Lisanne zelf getekend heeft, dus ik heb een setje gekocht. De lampionnen staan inmiddels te pronken in mijn woonkamer zoals je ziet. Ik ben er erg blij mee!  Wil je de DIY bekijken of de lampionnen kopen, neem dan een kijkje op haar mooie en inspirerende blog (Klik hier) De poster op de eerste foto is te verkrijgen via mijn webshop (Klik hier). Twee soortgelijke flessen staan al in de winkel en komen deze week nog op de site.

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.