IMG_3377

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blogpost geschreven heb. Er zijn in de tussentijd een aantal keuzes gemaakt… Ik heb besloten om me nog meer te gaan ontwikkelen en verdiepen in styling en interieurfotografie. Mede door mijn blog, instagram en mijn winkel heb ik gemerkt dat ik hier erg blij van word. Om hier meer ruimte voor te krijgen heb ik besloten om met mijn ‘web’winkel te stoppen. Ik zal nog wel mooie spulletjes blijven verkopen via mijn winkeltje aan huis en via de website maar dan op een andere manier. We gaan de website veranderen, deze zal binnenkort weer online komen. Tot die tijd zal ik jullie via facebook, mijn blog en instagram informeren. Heb je vragen kun je me altijd mailen via info@more-than-living.nl. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging:)

En ik heb nog meer meegemaakt de afgelopen tijd. We zijn begin februari even met z’n tweetjes voor 4 nachten naar Egypte geweest en hebben hier heerlijk genoten. Inmiddels zijn we alweer een week thuis en druk aan het klussen in de kinderkamers. Ze kunnen niet wachten tot ze in hun nieuwe bedjes mogen slapen… Zo langzamerhand komt er weer wat meer kleur in huis…

Kleurtjes Esmee

Deze kleurencombinatie komt in Esmee haar nieuwe kamertje. De foto’s van de kinderkamers volgen binnenkort! Fijne zondagavond!

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.