IMG_1953

Een tijdje geleden heb ik laten zien hoe de zwart-wit kaartjes van Hart&8 bij ons in huis staan (klik hier en hier). Inmiddels hebben ze al veel plekken in ons huis gezien, ik vind ze geweldig!

e zwart-wit kaartjes zijn hier te vinden. De dala paardjes zijn ook weer verkrijgbaar (zwart,wit en naturel) en staan vanaf volgende week op de site. Zo leuk om te zien dat iedereen de kaartjes op een andere manier gebruikt in huis. Arja van de leuke blog “Love makes a house a happy home” heeft het zo leuk gestyled met een stippen en uilenpapiertje erachter.

kaarten Hart&8 blog Arja

 Tip: als je snel bent kun je nog net meedoen aan haar give-away, deze sluit zaterdag 6 juli. Klik hier om naar haar blog te gaan. Margreet van de mooie blog Oui Oui heeft de kaartjes weer heel anders gestyled. De beschrijvingen van deze leuke DIY projectjes staan ook op haar blog. Klik hier om naar haar blog te gaan.

copperdiy 004

 +++ *SALE* De categorie “OUTLET” zal aangevuld worden de komende tijd, dus houd de site in de gaten;). En natuurlijk ga ik ook lekker genieten van de zomer en de vakantie:). Niks moet en alles mag, heerlijk! Ik wens iedereen alvast een hele fijne vakantie!! +++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.