Interieuradvies, Ontwerp & Styling

De meeste mensen hebben behoefte aan een plek waar ze zich echt thuis voelen, een plek waar je je kunt ontspannen en wat helemaal bij je past. More Than Living helpt je graag om dit te realiseren aan de hand van jouw persoonlijke woonwensen.Om aan ieders wensen te voldoen, geef ik verschillende interieuradviezen. Om je alvast een indruk te geven van de mogelijkheden vind je hieronder verschillende pakketten.

Mondeling Interieur- & Stylingsadvies

Tijdens het Mondeling Interieur & Stylingsadvies kom ik graag bij je thuis om met je mee te kijken. Je krijgt bij dit interieuradvies direct antwoord op al je woonvragen. Wil je graag een andere kleur op de wand, maar weet je niet zo goed welke kleur? Heb je vragen over de styling van je woning? Of heb je vragen over de indeling van de woonkamer?

Je krijgt tijdens dit advies veel tips, inspiratie en ideeën. Het Mondeling Interieur & Stylingsadvies duurt ongeveer twee uur en na het advies krijg je nog een email met aanvullende informatie.

Tarief €150 (incl. btw)

Interieurontwerp

Ben je op zoek naar nieuwe meubels? Wil je graag de indeling veranderen in de woonkamer? Een andere kleur op de wanden of nieuwe raamdecoratie? Kortom, wil je graag een uitgebreider advies, uitgewerkt op papier, dan kun je kiezen voor een interieurontwerp.

Tijdens een kennismakingsgesprek (gratis) zullen we jouw woonwensen inventariseren. Aangezien alle wensen en adviezen weer anders zijn, ontvang je na dit gesprek een passende offerte via email.

Een combinatie van een mondeling stylingadvies en een onderdeel uit het interieurontwerp is ook mogelijk. Bijvoorbeeld een mondeling stylingadvies en een uitgewerkte indelingsplattegrond of een moodboard.

More Than Living

Interieuradvies, interieurontwerp & styling

 

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.