Interieuradvies, interieurontwerp & styling

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft het interieuradvies, hieronder staan de verschillende keuzes. 

 

Interieur- & stylingadvies:

Tijdens het mondeling interieur- & stylingadvies kom ik bij je thuis om met je mee te kijken, geef ik tips en advies en krijg je direct antwoord op al je interieurvragen. Bijvoorbeeld als je een andere kleur wilt toevoegen in je interieur of je hebt vragen over de styling van je woning enz. Je krijgt bij dit advies veel tips waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.

Het mondeling interieur & stylingadvies duurt 2 uur. 

 

Interieurontwerp:

Wil je graag een uitgebreider advies op papier, een indeling plattegrond, advies in meubels en accessoires, raamdecoratie, kleuradvies, een 3D ontwerp enz, dan kun je kiezen voor een interieurontwerp. Om aan ieders wensen te voldoen geef ik graag een passend interieuradvies. Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek waarin we jouw woonwensen kunnen bespreken. Aan de hand van dit gesprek ontvang je een passende offerte via email.

De verschillende onderdelen naar keuze werk ik uit in een interieurontwerp en kom ik graag persoonlijk toelichten. Je krijgt het interieurontwerp met jouw woonwensen in A3 formaat.

 

Een combinatie van een mondeling stylingadvies en een onderdeel uit het interieurontwerp is ook mogelijk. Bijvoorbeeld een mondeling stylingadvies en een uitgewerkte indelingsplattegrond of een moodboard.

More Than Living

Interieuradvies, interieurontwerp & styling