woonkamer 1

Instagram blijft toch wel mijn meest favoriete social medium, naast bloggen ;). Wat ik zo leuk vind aan Instagram is dat je elke dag geïnspireerd wordt door alle mooie plaatjes die voorbij komen. Daarnaast vind ik het leuk dat je direct contact hebt met mensen. Je krijgt een kijkje in het dagelijkse leven van mensen die je volgt en je kunt zo heerlijk bij iedereen naar binnenkijken. Ik heb al veel leuke en talentvolle mensen leren kennen online en ik heb al een aantal lieve meiden in real life mogen ontmoeten waar fijne vriendschappen uit zijn ontstaan. Af en toe las ik wel een korte pauze in, dan blijft het leuk voor mezelf. Het kost toch stiekem best veel tijd. Ik deel zelf ook regelmatig foto’s op instagram, je kunt me vinden onder @morethanliving_nl.

In deze blogpost een aantal foto’s die ik de afgelopen maanden deelde op instagram.

 woonkamer 2 woonkamer 3 oreo koffie a touch of pink shop more than living 2

Bij viamartine liet ik een aantal foto’s op een polaroid kaart afdrukken en bestelde ik een kalender met mijn eigen instagramfoto’s. Ik ben er super blij mee. Binnenkort een aparte blogpost over deze foto’s en kalender.

via martine-001

Vorige week deed ik een oproep voor een binnenkijker voor mijn blog. Ik kreeg zoveel leuke reacties, moeilijk kiezen tussen alle mooie huizen. Er zijn nog wel een aantal huizen van instagrammers/bloggers waar ik graag een keer foto’s kom nemen. Voor deze binnenkijker heb ik eerst gekozen voor iemand die ik vanaf het begin met veel plezier volg en ze heeft echt een prachtig huis. Wordt vervolgd…. De binnenkijkers die ik vorige jaar fotografeerde zijn hier en hier te zien. Bedankt voor alle leuke reacties op mijn vorige blogpost. Erg leuk om te lezen!

woonkamer 7

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.