Vleijt 1

Een nieuwe rubriek; in the spotlight…
Via mijn werk en via social media ontmoet ik veel mensen met
dezelfde passie, mensen die heel creatief zijn, ontwerpers, mensen met een mooie winkel of een webwinkel enz. Het lijkt me daarom een leuk idee om in ieder geval één keer in de maand iemand “in de spotlight” te
zetten.

We trappen af met Marieke Langedijk. Marieke heb ik toevallig niet leren kennen via social media of mijn werk, maar onze  mannen zijn neven van elkaar. We delen dezelfde passie wat betreft interieur en styling. Marieke is erg creatief, kan goed tekenen en ze heeft sinds kort haar website “Vleijt” gelanceerd met haar eigen ontwerpen. Ik was erg nieuwsgierig naar haar collectie en blij verrast toen ik de ontwerpen zag. De poster past perfect in ons huis.

Marieke laat zich graag inspireren door de natuur met al haar flora en fauna. Van de zeeën, uitgestrekte stukken land tot en met de diepe aardlagen met daarin geodes, mineralen en kristallen, marmer en graniet. Dit zie je terug in haar ontwerpen.

Vleijt 2

Vleijt 3

Vleijt

Een leuke verrassing…, ik mag namelijk onderstaande kaartenset “geode groen” weggeven.


Picture by Marieke Langedijk

Hoe kun je meedoen aan deze give away?

Like Vleijt op Facebook


Like More Than Living op
Facebook


Laat een reactie achter op mijn bericht op Facebook

Helaas heb ik wat problemen met mijn blog, vandaar dat er waarschijnlijk niet gereageerd kan worden op deze blogpost. Mocht je geen Facebook hebben en wil je wel graag meedoen, dan kun je me ook een mailtje sturen via info@more-than-living.nl
De winnaar wordt via Facebook bekend gemaakt.
Deze give away loopt t/m vrijdag 12 juni. Veel succes!

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.