IMG_1303 IMG_1313

Je hebt mensen die vaak winnen als ze ergens aan meedoen, ik hoor niet bij deze mensen..;). Ik was dan ook super blij dat ik afgelopen weekend te horen kreeg dat ik gewonnen had met de give-away van Arja van de mooie blog “Love makes a house a (happy) home”. Arja blogt over allerlei onderwerpen, maar vooral over ‘wonen’. Ze maakt mooie foto’s en geeft leuke tips over van alles en nog wat. Ben je nog geen volger van haar mooie blog, klik dan hier! Bij 200 volgers geeft ze nog zo’n leuk pakketje weg! En dit super leuke pakket viel gisterochtend in mijn brievenbus!

IMG_1323  IMG_1334

Bedankt Arja, ik ben er erg blij mee!  Om nog even op mijn eerste zin terug te komen, ik was helemaal verrast toen ik hoorde dat ik niet één maar twee give-aways gewonnen had! Van de tweede give-away ga ik nog even foto’s maken, dus binnenkort meer over deze super mooie gewonnen give-away….:)

IMG_1349

 +++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.