MTL1

Misschien hebben jullie het in mijn vorige post al een beetje geraden…. Ik ben de gelukkige winnaar van de give away van Coos-je via de blog van Elv’s! Vorige week heb ik dit mooie wit linnen kussen van Ylva Skarp ontvangen! Het kussen heeft inmiddels een mooi plekje in ons huis gekregen!

Zoals jullie kunnen zien heb ik het plankje inmiddels verandert in zwart-wit. Dat vind ik wel heel mooi bij het kussen passen. Nu nog een klein beetje oefenen met foto’s maken;).

MTL2

Ben je fan van de producten van Ylva Skarp, neem dan eens een kijkje op de website van Coosje. Naast de kussens verkoopt Coos-je ook de bekers en posters van Ylva Skarp. De posters komen binnenkort ook nog eens in de aanbieding:)!

10a

 Foto via Lisanne van der Klift

give

 Foto via Coos-je

Heel erg bedankt Stephanie en Elvera, ik ben heel erg blij het kussen! Waarschijnlijk kennen jullie de mooie en inspirerende blogs van Stephanie en Elvera al, maar mocht je ze nog niet kennen, dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen! (Elv’s en Coos-je)

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.