boekje

Vorige week bezocht ik de showroom van FonQ in Utrecht. In samenwerking met Zuiver (één van mijn favoriete merken) organiseerden FonQ een Trendwatching Blogevent waar ongeveer 30 woonbloggers voor uitgenodigd waren. De dag begon met een korte introductie van FonQ met daarna een presentatie van Kirsten Jassies, die ons alles vertelde over het bloggen en het gebruik van social media. Kirsten gaf veel bruikbare tips en inspiratie voor het verbeteren van je blog. Daarna was het woord aan Caroline van Velze van het merk Zuiver. Een inspirerende presentatie over hun werkwijze, het merk Dutch Bone en de drie woontrends, de Nordic Trend, Coppermania en Explore & Discover.

Op de website van Zuiver (klik hier) staat een kort verslag met foto’s van het blogevent. Na de presentaties stond er een heerlijke lunch klaar op mooi gedekte tafels.   fonq tafelDe dag werd afgesloten met een rondleiding door de showroom van FonQ en een stylingsopdracht. Bedankt FonQ voor deze gezellige en goed georganiseerde dag! Ook leuk om nieuwe bloggers te ontmoeten en bekenden weer te zien. Ik kwam helemaal enthousiast en vol ideeën weer thuis. Eén van die ideeën is een nieuwe categorie op mijn blog. Ik merk dat ik op Instagram heel gemakkelijk een foto deel van een hoekje in ons huis en op mijn blog deel ik dit naar mijn idee nog te weinig. Om hier meer regelmaat in te krijgen begin ik een categorie “Binnenkijken in…”, het lijkt mij leuk om een paar keer per maand een ruimte of een hoekje met je te delen, dus “binnenkijken in…de woonkamer”, de hal, het kantoor enz. Ik hoop dat je het leuk vindt om nog wat vaker bij ons naar binnen te gluren…

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.