Kamer Esmee

In mijn vorige post heb je een kijkje nemen in de ‘oude’ kinderkamer van Esmee (klik hier). Bedankt voor de leuke reacties op beide kinderkamers. Inmiddels slaapt ze al een tijdje in haar nieuwe kamer en in een groot (peuter)bed! Bij Esmee wist ik al vrij snel de kleurtjes voor de kamer; wit, roze en mintgroen. Ik zat nog wel even te twijfelen tussen de kleur van het behang, de mintgroene halve maantjes of het roze wybertjes behang. Uiteindelijk heb ik haar zelf laten kiezen en de roze ‘moest’ het worden;)!

De basis van de kamer hebben we lekker fris wit geschilderd en we hebben wat nieuwe accessoires in roze en mint groen toegevoegd. We zijn erg blij met het eindresultaat!

Kamer Esmee 1 Kamer Esmee 2 Kamer Esmee 3 Kamer Esmee 4 Kamer Esmee 5 Kamer Esmee 6 Kamer Esmee 7

Deze mooie stickers van KEK Amsterdam heb een tijdje geleden gewonnen via een give away van Laura (inwijkdaarstaateenhuis). De bosdiertjes heb ik gewonnen via de give away en het hertje heb ik er zelf nog bij gekocht. Ze hebben een mooi plekje in Esmee haar nieuwe kamertje gekregen en we zijn er echt heel blij mee. Nogmaals bedankt Laura en KEK Amsterdam voor de mooie stickers!

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.