happy 2016

Allereerst wil ik jullie nog een heel gelukkig, gezond en inspirerend 2016 wensen! Hopelijk hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad. Heb jij nog goede voornemens voor het nieuwe jaar? Ik vind persoonlijk dat je elk moment van het jaar ergens mee kan beginnen. Toch vind ik het altijd een fijn gevoel in januari, het geeft me energie, nieuwe plannen, in huis alles weer veranderen, lijstjes maken in nieuwe notitieboekjes;). Ook op zakelijk gebied zit ik vol ideeën. Vorig jaar rond deze tijd heb ik mijn koers al een beetje gewijzigd en deze koers voelt goed. Het verkopen van spullen doe ik bijna niet meer, het inkopen gebeurt voornamelijk nog op verzoek of als ik iets tegen kom wat gewoon te leuk is om te laten liggen.

Begin vorig jaar was ik er nog erg druk mee in mijn hoofd, het duurde even voordat ik het helemaal los kon laten. Ruim 4 jaar heb ik vol enthousiasme mijn webwinkel gerund, open dagen georganiseerd in mijn winkeltje aan huis en veel weekenden op fairs gestaan. Ik heb zoveel geleerd van deze tijd en veel leuke mensen leren kennen. Soms mis ik het wel, maar het is het voor mij op dit moment een goede keus.

Afgelopen jaar heb ik al een aantal leuke styling adviezen mogen geven bij mensen thuis. Dit was voor mij één van de redenen om te stoppen met de webwinkel, om hier meer tijd voor vrij te maken. Dat is namelijk wat ik qua werk betreft het liefste doe, mensen adviseren en het helpen bij het maken van keuzes. Daarnaast wilde ik meer tijd en aandacht voor de kinderen en voor thuis, het gaat zo snel allemaal…

Ook voor mijn blog heb ik weer leuke plannen, of het allemaal haalbaar is weet ik niet, maar plannen bedenken is altijd leuk ;).

In februari bestaat More Than Living 5 jaar, tijd voor een feestje, dus hou mijn blog in de gaten!

Liefs Cindy

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.