Eetkamer 2

Afgelopen donderdagavond werd de eerste bos bloemen van Bloomon bij ons bezorgd. Ik was verrast met een prachtige bos met roze tinten. Ik hou erg van roze bloemen. Eigenlijk vind ik het zelf veel te leuk om mijn bloemen uit te zoeken bij goede bloemisten in de buurt of op de markt. Het geeft zo’n blij gevoel als je de vaas daarna op tafel zet. Dat was ook de reden waarom ik er niet eerder aan dacht om mijn bloemen bij Bloomon te bestellen. Tot ik op de koffie ging bij een vriendin en daar een prachtige bos bloemen op tafel zag staan. Toen ik via Instagram nog een keer zo’n mooie bos voorbij zag komen, was ik verkocht en heb ik uit nieuwsgierigheid ook een bos besteld. Het handige van Bloomon is dat je het elk moment ook weer op kan zeggen, dus als ik weer zin heb om zelf op zoek te gaan naar mijn bloemen, dan zeg ik het ook zo weer af.

Bloomon

Bloemen Bloomon

Eetkamer 1

De kast heeft ook weer een metamorfose ondergaan. Een jaar geleden verfde ik de hele kast van crème naar wit en een aantal maanden verfde ik de binnenkant van de kast zwart. Voor even was het leuk maar ik wilde toch graag mijn witte binnenkant terug. Voor mij was het te zwart, te aanwezig in deze ruimte… Het was een heel karwei maar het was het zeker waard.

Liefs Cindy

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.