IMG_3717-001

In de winter vind ik het altijd mooi om alles in huis naturel te houden en afgelopen winter voegde ik zwart/wit hieraan toe. In deze tijd van het jaar vind ik het weer fijn om subtiel wat kleurtjes toe te voegen. Daarnaast heb ik nog iets toegevoegd in huis, iets wat al heel lang op mijn ‘wishlist’ stond…namelijk drie mooie Eames DSW (replica’s). Ik ben er echt zo blij mee! We combineren de Eames stoelen voorlopig nog even met de witte houten stoelen die we al hadden. Binnenkort ga ik onze buffetkast verven, daarna deel ik graag nog een foto van de eettafel in zijn geheel, maar ik kon niet wachten om deze mooie stoel alvast met jullie te delen!   

De stoelen zijn te koop bij www.teleukhout.nl. De moeite waard om eens een kijkje te nemen. Naast diverse design stoelen verkopen ze ook mooie tafels, bedden, accessoires enz.

IMG_3709-001

IMG_3747

IMG_3759

IMG_3740

IMG_3735-001

Deze leuke kaartjes kocht ik bij Angelina van Eunoiastudio. Op haar site staan nog meer leuke kaartjes. Angelina heeft mij geholpen met een nieuw logo en een heel nieuw visitekaartje! Ik wil het graag allemaal tegelijk laten zien, dus nog even wachten tot mijn visitekaartjes gedrukt zijn. Binnenkort meer…..

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.