ByMolle

Het is alweer een dikke week geleden dat ik op vrijdag de Dutch Design Week in Eindhoven bezocht. Ligt het aan mij of vliegen de weken steeds sneller voorbij? In mijn vorige post deelde ik foto’s van mijn bezoek aan Piet Hein Eek (klik hier), maar ik heb natuurlijk nog veel meer gezien. Er waren bij Piet Hein Eek ook diverse ontwerpers aanwezig. Hierboven zie je de mooie kussens en plaids By Molle.

Roex

Bijzondere leren vazen (Plumber’s Piece), bij Studio Roex, Na Piet Hein Eek nam ik samen met Milou Nieuwenhuis van de blog ‘van het kastje naar de muur’ een taxi naar Strijp S. Hier wisten we eigenlijk niet zo goed waar we moesten beginnen, er was zoveel te zien, wat een gezellige drukte. We zijn eerst het ketelhuisplein overgestoken, richting de containers van Karwei. Tussendoor hebben we lekker koffie gedronken bij de Pastry Club, wat een inspirerende en stoere locatie! Echt leuk om een keer naartoe te gaan als je een dagje in Eindhoven bent. Na het ketelhuisplein zijn we naar het klokgebouw gelopen.

Karwei 1 (2)

 IMG_5392

Karwei

Karwei had ze diverse ontwerpen gemaakt uit één plaat underlayment. De grote lamp is mijn favoriet.

 IMG_5397  IMG_5402

Pastry Club

Eigen Huis en Interieur

Eigen huis & Interieur

Dutch Design Week

Helaas weet ik de naam van de ontwerper van dit te leuke poppenhuis niet. Mocht iemand het weten, hoor ik het graag!

DDW

Het was een geslaagde dag! Het live bloggen in het interieurteam van &suus was super om te doen, veel inspiratie opgedaan, gezellige bloggers ontmoet en alles was top geregeld door Lonneke. Vlak voordat ik naar huis ging heb ik mijn likes nog opgeplakt op de grote Area-wall, die inmiddels al aardig vol was. Volgend jaar zal ik zeker weer een bezoek brengen aan de DDW, misschien dat ik er dan nog wel een extra dagje aan vast plak 😉 Wil je meer blogs bekijken van de Dutch Design Week, neem dan zeker even een kijkje bij &Suus, Franca, Milou, Robine, Martine, Stephanie, Marij, Margreet, en Karlijn.

Bloggerscafe

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.