woonkamer 2

Hoewel we niet zo heel veel kunnen schuiven met meubels verander ik onze woonkamer regelmatig. In een vorige blogpost kun je zien hoe de woonkamer was voor de groene muur (klik hier).

Deze foto’s van de woonkamer heb ik al wel een tijdje geleden gemaakt, ik had ze alleen nog niet eerder gedeeld op mijn blog.

Woonkamer

Stiekem heb ik al zo’n zin om ons huis te versieren in kerstsferen. Ik heb ook al een mooi kleurtje toegevoegd, maar eerst is Sinterklaas nog aan de beurt. Hebben jullie deze leuke en handige schoenzetkalender al gezien? Je kunt hem downloaden via Jetjes en Jobjes. De schoenzetkalender is bij ons iets anders van kleur uit de printer gekomen, hij is oorspronkelijk zwart zoals op het andere plaatje. De kinderen weten op deze manier precies wanneer ze hun schoen kunnen zetten.

image (2)-004     Schoen-zet-kalender-2015

Mijn vernieuwde blog…

Misschien hebben jullie het al gezien, ik heb sinds een paar weken een nieuwe blog. Al een tijdje liep ik met het idee in mijn hoofd om mijn blogger account om te zetten naar een WordPress blog. Eén van de redenen van een nieuwe blog is dat ik geen reacties meer kon ontvangen op mijn laatste blogposten.

Na een paar avondjes achter de laptop en met dank aan Angelina heb ik nu een nieuwe blog waar ik heel blij mee ben. Angelina heeft haar eigen ontwerpstudio “Eunoia studio” en heeft al vaker iets ontworpen voor mij, zoals mijn de lay-out van ‘oude’ blog, mijn logo en visitekaartjes. Naast de ontwerpstudio heeft Angelina een heel leuk food- & lifestyleblog (klik hier) waar ze o.a. heerlijke recepten deelt, mooie moodboards en printables.

Ik hoop dat jullie me hier ook weer komen volgen.

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.