Augustus collage-001

Wat gaat de tijd toch snel! Na een fijne vakantie zitten we alweer in de maand september en zitten we weer helemaal in het ritme. Sebas zit nu in groep 3 (weer een nieuwe fase) en Esmee zit nog op de peuterspeelzaal. Bij More Than Living merk ik ook dat de mensen weer terug zijn van vakantie en zin hebben in iets nieuws. Ondanks het mooie weer van deze week, heb ik zelf de neiging om het weer wat warmer te maken in huis. Aan de andere kant wil ik er nog even mee wachten en het zomerse gevoel nog zo lang mogelijk houden.  Op instagram deelde ik deze augustus collage. Als ik zo’n collage maak kijk ik altijd weer even terug op de mooie momenten in een maand.

Foto 1 en 8: Op een zonnige dag heb ik nog wat foto’s gemaakt van de kids. Er zitten een paar hele mooie tussen. 2. In de laatste week van de vakantie probeerde ik dit erin te houden “niks moet, niksen mag”. 3. Pakketjes inpakken voor More Than Living 4. To do lijstje maken op de 1e dag na de vakantie. 5. De kamer van Sebas met een mooie krijttekening. 6. Eén van mijn lievelingsbloemen. 7. Een mooi hoekje in de woonkamer. 9. Nieuwe productfoto voor op de website .

Verder heb ik in de keuken weer wat verandert. De producten van Nicolas Vahé stonden al zo lang op mijn wishlist. Ik heb ze nog niet geprobeerd maar ze staan wel erg leuk! De houten schaaltjes van HKliving vind ik er zo mooi bij staan. Deze komen uit mijn eigen winkel.

Keuken 2

Keuken 1

  En nu lekker genieten van het mooie weer! Fijne dag!

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.