EettafelDe afgelopen tijd is er weer het één en ander verandert in ons huis. Tijd voor wat (instagram)foto’s. De stoelen rond de eettafel zijn inmiddels compleet. Na een lange zoektocht hebben we gekozen voor een combinatie van blank houten stoelen en witte design stoelen. Ik schreef eerder al een blogpost over de witte eames stoeltjes (klik hier). De steigerhouten tafel en de muur achter de kast krijgen binnenkort nog wel een andere kleur… 

Binnenkijken bij More Than Living 2

Binnenkijken bij More Than Living 3 (2)

Deze mooie poster kreeg ik van de meiden van Zoedt (www.zoedt.nl). Zoedt is nog een jong merk. Ze ontwerpen teksten en grafische designs voor posters, kussens, magneten enz. De tekst van deze poster spreekt mij heel erg aan. ‘A journey of a thousand miles starts with a single step!’. En het houten kaartje van onderstaande foto vind ik ook zo leuk! ‘You can’t buy happiness but you can buy chocolate and that’s kind of the same thing’. Deze heeft een mooi plekje in mijn kantoor gekregen. Zoedt verkoopt ook hele leuke muurstickers met mooie teksten of plusjes, wolkjes enz. werkplek Het blijft voorlopig nog mooi weer, wij genieten ervan! Ik neem voor de komende weken even een kleine summer break voor wat betreft het bloggen en mijn website. Ik wens iedereen een fijne vakantie & zomer!

Summer

Je kunt me volgen op Instagram via morethanliving_nl

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.