Karlsson-11

Een paar weken geleden kreeg ik een uitnodiging van Present Time om de Collection Meeting bij te wonen. Daar hoefde ik niet lang over na hoefde te denken ;).

Afgelopen donderdag was het zover, op naar het hoofdkantoor van Present Time. Twee keer per jaar organiseren ze een collection meeting, een keer in het najaar en een keer in het voorjaar. Op deze dag worden de samples gepresenteerd voor de nieuwe collectie van PT, Karlsson en Leitmotiv. Het hoofdkantoor is helemaal ingericht in de stijl van Present Time. Sommige hoeken zijn wat neutraler ingericht met een mooie design look, andere hoeken zijn juist weer heel kleurrijk en vrolijk. Zelfs de taartjes waren helemaal in de sfeer van Present Time.

Het was een fijne dag, ik voelde me erg welkom en ik vond het heel bijzonder om mee te maken hoe zo’n collectie tot stand komt. Ik kreeg niet alleen een kijkje achter de schermen, ik mocht ook mijn eigen mening geven over de producten. En dit is natuurlijk extra leuk bij een bedrijf als Present Time, waar ik zelf fan van ben en ook diverse spullen van in mijn huis heb liggen, zoals het bekende grid kussen en het fotohuisje bij Esmee op haar kamer.

 

kussen

Fotolijst present time

Aan het einde van de dag kreeg ik nog een goodiebag mee met allemaal leuke spulletjes, o.a. dit tafelkleed en de weckpot.

image (13)

Ik mag verder nog niks zeggen over de nieuwe collectie, maar ik kan alvast verklappen dat er na de zomer echt een mooie en verfrissende najaarscollectie uitkomt. Mijn wishlist is in ieder geval in één dag een stuk langer geworden, ik werd er erg hebbering van ;-). Gelukkig kunnen we eerst nog even los in de mooie voorjaars/zomer collectie!

Leitmotiv-16 Leitmotiv-28 pt, living-03 pt, living-22

Foto’s via Present Time

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.