Milou binnenkijker

De vorige keer fotografeerde ik het huis van Aggy, klik hier voor deze binnenkijker. We nemen deze keer een kijkje in het mooie huis van Milou. Milou woont samen met haar vriend in een jaren 30 woning in Zwolle. Ik hou zelf erg van deze jaren 30 stijl, hier en daar zie je de oude elementen in het huis terug komen. Milou en haar vriend zijn veel met het interieur bezig en dat zie je in het hele huis. Een rustige basis met overal mooi gestylede hoekjes en DIY projecten. Leuk om te zien dat Milou zo haar eigen stijl heeft, dat maakt haar huis persoonlijk.

Milou3IMG_3666Milou2

Milou4

IMG_3647IMG_3655

De koperkleurige lamp is een DIY project van Milou. Je kunt de lamp binnenkort ook via haar bestellen:) Naast haar mooie instagram feed heeft Milou ook een blog ‘van het kastje naar de muur’, de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Milou, nogmaals bedankt voor deze binnenkijker, de gezellige dag en voor je gastvrijheid! En bij wie zal de volgende binnenkijker zijn….

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.