Aggy 1

Een nieuwe rubriek op mijn blog, binnenkijken bij…. Wat is er nu leuker dan bij andere mensen binnen te kijken. Vandaag deel ik heel graag mijn eerste binnenkijker met jullie. Ik had jullie natuurlijk al een beetje nieuwsgierig gemaakt. We gaan binnenkijken bij….Aggy van Aggy Lifestyle.

Met veel plezier volg ik Aggy via Instagram, de mooiste foto’s van haar interieur komen hier voorbij. Het was voor mij dan ook niet moeilijk waar ik graag foto’s wilde maken voor deze binnenkijker. Aggy houdt van stylen en dat is duidelijk te zien in haar gezellige huis. Het huis van Aggy is te omschrijven als Scandinavisch, heel veel wit, zwart en blond hout. Ik hou ervan:-). Ik ga er verder ook niet teveel meer over zeggen, kijk gezellig met me mee….

Aggy 10

Aggy 2

Aggy 4

Aggy 3

Aggy 8

Aggy 9

Aggy 7

Aggy

Aggy 11

Aggy 12

Hieronder nog een kijkje in de slaapkamer en de kinderkamer van dochter Noor. Hier is meer kleur toegevoegd dan op de benedenverdieping maar ook hier zien we weer veel wit en hier en daar zwart terug komen.

Aggy 13

Aggy 14

Aggy 15

Aggy 17

Aggy 18

Pictures by More Than Living  

Sterrendozen Tinek K Home (foto 6) van Coos-je Broodplankje HKliving (foto 10) van More Than Living De houten rabbit (foto 9) en kerst engeltjes OYOY (foto 11) van Coos-je De sterrenslinger in het kerstboompje (foto 11) van Lisanne van der Klift Het kussen Roze Gran Fine Little Day en Favourite place kussen Luckyboysunday (foto 14 en 15) van Coosje Soortgelijke paper bags (foto 1 en 11) bij More Than Living  

Lieve Aggy, heel erg bedankt dat wij een kijkje in jullie kersthuis mochten nemen. Ik vond het super leuk om te doen en erg gezellig!

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.