UASHMAMA-05

In januari ben ik begonnen met bloggen en ik merk dat ik het erg leuk vind om te doen (en soms ook best moeilijk..). Ik vind het ook zo leuk om te zien dat ik zelfs al een aantal volgers heb:). Om jullie te bedanken en voor alle leuke berichtjes die ik ontvangen heb, wil ik binnenkort iets weg gaan geven, namelijk een paper bag medium van UASHMAMA®.

De UASHMAMA®-producten (je spreekt het uit als wash-mama) zijn binnenkort verkrijgbaar bij More Than Living en daar ben ik erg trots op! De producten zijn gemaakt van papier, zijn wasbaar als stof en hebben de look van leer. Ze zijn vormvast en daardoor voor verschillende doeleinden te gebruiken. Ambachtelijk en met liefde gemaakt in Italië.

1350675106-sfeer-uashmama-bruin

uashmama_-paper-bag-small_11009_0

 Binnenkort meer info over de give-away! Tot de volgende keer!

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.