SuiteML5

Wat hebben we de afgelopen dagen genoten bij B&B Madame Lescaut. Onze vrienden logeerden hier vorig jaar en waren heel erg enthousiast. We boekten een tijdje geleden twee suites naast elkaar en afgelopen donderdag was het zover. We werden heel gastvrij ontvangen en kregen meteen een rondleiding over het terrein. Er zijn verschillende suites en elke suite is weer anders ingericht, allemaal even sfeervol. Wat ik zelf zo mooi vind aan de inrichting is de combinatie van vintage en strak. Daarnaast is over elk klein detail nagedacht en dit maakt het helemaal af. Overal staan vaasjes met verse bloemen, heerlijke koffie in elke suite, een hottub en sauna in de prachtige tuin.

Het heerlijke en verse ontbijt wordt geserveerd in een gezamenlijke ruimte in de villa. De kinderen hebben zich ook erg goed vermaakt in de tuin met houten speeltoestellen, zandbak en op de trampoline. Dit was zeker voor herhaling vatbaar… Ik heb zoveel foto’s gemaakt dat ik er wel twee blogposten van kan maken. Onderstaande foto’s zijn van de suites waar wij en onze vrienden in sliepen. Elke suite heeft een bedstee (tweepersoonsbed) en twee aparte bedden.

 SuiteML1 SuiteML2 SuiteML3 SuiteML4 SuiteML6 SuiteML7 SuiteML8 SuiteML9 SuiteML10 SuiteML11

Binnenkort deel 2; het geheime tuinhuis!

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.