Kerst 1

Nadat we vorige week Sinterklaas hebben uitgezwaaid, ben ik van het weekend al een beetje begonnen met de kerstsfeer in huis. Wat een gezellige tijd is dit toch! Alvast een paar foto’s van hoekjes in de woonkamer en van de kinderhoek.

 Kerst 2 Kerst 3 Kerst 4

* De zwart wit kaartjes kocht ik bij In wijk daar staat een huis

* Het roze kaartje komt van &Suus

* De gehaakte slinger kreeg ik van @petit_petite_nl bij de Instaswap waar ik aan meedeed

* De Uashmama bag, zwart wit gestreepte beker, sterrenslinger zijn te koop via mij (More Than Living)

Donderdag ga ik op pad met mijn camera. Gezellig bij iemand anders binnenkijken, bij iemand die de meeste van jullie waarschijnlijk wel kennen, bij iemand met een heel mooi huis! Zijn jullie al nieuwsgierig….?

+++

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.